Το ηλεκτρονικό κατάστημα SmartMobile.gr  διαθέτει πολυετή αναφορά στο διαδίκτυο, στην ανάπτυξη ιστότοπων και ηλεκτρονικών καταστημάτων και η υποστήριξή τους κατά την διάρκειά τους.

Η εταιρεία αυτή από την νέα χρονιά άλλαξε ονομασία και μορφή και πλέον η SMART MOBILES Ι.Κ.Ε είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του φυσικού και ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η αγάπη μας για την τεχνολογία και για τις λύσεις στην πληροφορική σε συνδυασμό με την μαζική ζήτηση έξυπνων συσκευών και περιφερειακών, οι οποίες έχουν κυριολεκτικά κατακλύσει την ζωή μας, δεν μπορούσε να μας αφήσει ασυγκίνητους.

Το 2016 κάναμε την εκκίνηση στην δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με έδρα στο Παγκράτι, προσφέροντας στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας κινητές συσκευές στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε 2 καταστήματα στην Αττική στο κέντρο της Αθήνας και στη Νέα Μάκρη του Δήμου Μαραθώνα.

Έχουμε την τεχνογνωσία να σας παρέχουμε λύσεις και συμβουλές για την απόκτηση του κινητού ή της συσκευής που ψάχνεται στην καλύτερη τιμή! Ενώ είμαστε σε θέση να επισκευάσουμε την συσκευή σας σε περίπτωση βλάβης μέσα σε λίγες ώρες.

SMARTMOBILES I.K.E
ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ
ΛΕΩΦ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 38, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, 19005
ΑΦΜ: 801355843, ΔΟΥ: ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΤΗΛ.2107106284 EMAIL: [email protected]
ΓΕΜΗ: 155014903000