ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΛΕΩΦ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 38, 19005, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 63, 10678, ΑΘΗΝΑ – ΚΕΝΤΡΟ

ΓΟΥΝΑΡΗ 40, 16777, ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ)

Ανοικτά Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00 – 17:00. Σάββατο – Κυριακή Κλειστά!

Τηλέφωνο Επικοινωνίας 210 71 06 284

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Παρακαλώ διαβάστε τις Συχνές Ερωτήσεις πριν μας στείλετε μήνυμα.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής στο κατάστημά σας;
Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το SmartMobiles.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής: 1. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε το όνομα σας ή τον αριθμό παραγγελίας. ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR95 0171 6390 0066 3914 2213 284 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: LK SMART SOLUTIONS ΜΟΝ.ΙΚΕ Όλες οι παραγγελίες προπληρώνονται μέσω τραπέζης. Το eshop SmartMobiles.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.
Πόσο ασφαλή είναι οι online αγορές από το κατάστημά σας;
Λαμβάνουμε καθημερινά επιπλέον μέτρα ασφαλείας και ότι είναι δυνατόν ώστε να μην υπάρξουν φαινόμενα παραβίασης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Δεν αποθηκεύουμε τα οικονομικά σας δεδομένα στην ιστοσελίδα μας παρά μόνο τα στοιχεία επικοινωνία σας και κατόπιν δική σας επιβεβαίωσης.
Τι συμβαίνει μετά την παραγγελία που κάνω online;
Ένα άτομο από το κατάστημά μας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά για να επιβεβαιώσει την παραγγελία. Παρακαλούμε να απαντήσετε το τηλεφωνήμα ή με email γιατί σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία θα μείνει στην αναμονή.
Τιμολόγια κόβετε;
Φυσικά και κόβουμε. θα πρέπει να μας γράψετε τα στοιχεία τιμολόγησης κατά την παραγγελία ώστε να σας στείλουμε το τιμολόγιο μαζί με τα προϊόντα.

Στείλτε μας email